Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poľné cesty

GALÉRIA
Dátum: 15.06.2020
Autor: Obec Ludanice
Poľné cesty

Zo získanej asfaltovej drte sme sa rozhodli spevniť niektoré poľné cesty, ktoré umožnia našim občanom ísť sa odreagovať za obec na čerstvý vzduch.

Či už formou pešej prechádzky alebo na bicykli, no po spevnenej ceste, nie iba po prašnej, prípadne blatistej, štandardnej poľnej ceste. Asfaltovou drťou sme spevnili cesty k strelnici, k rybníku v Ludaniciach, k vodojemu, do lúžku a spevnili sme aj novú časť Ulice kpt. Nálepku a parkovisko v centre obce. Na tejto akcii sa v spolupráci s našou obcou podieľalo viacero osôb a subjektov. Touto cestou tiež vyjadrujem poďakovanie osobám, ktoré sa podieľali na získaní asfaltovej drte a ďalším, ktorí sa svojou činnosťou spolupodieľali na realizácii prác: Poľnohospodárske družstvo Ludanice, Západoslovenská vodárenská spoločnosť – odštepný závod Topoľčany, Topgrafit, Rybárske združenie Zádvor, Rolotrans, Jaroslav Gerhát, Topreco, Pizzeria Romantik, Doprastav.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.