Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kanalizácia

Vyriešený
Prijatý: 03.05.2023
Zodpovedaný: 03.05.2023
Autor: Anonym
Zodpovedal: Obec Ludanice

Podnet:

Dobrý deň,
rada by som sa informovala, v akom štádiu je riešenie kanalizácie? Kedy môžeme očakávať začatie prác? Ďakujem za odpoveď


Odpoveď:

Dobrý deň,
kanalizácia v našej obci je veľmi dôležitá oblasť, ktorej venujeme značné úsilie a je to dlhý a neľahký proces, v ktorom sme vo veľkej miere odkázaní na koordináciu so Západoslovenskou vodárenskou spoločnosťou. Ak sa pýtate, kedy môžete očakávať začatie prác, tak odpoveď znie, že práce už začali, len nie všetko je hneď viditeľné. Vykonané bolo polohopisné a výškopisné zameranie obce, na základe ktorého sa aktuálne spracováva projektová dokumentácia. Následne budú stáť pred nami procesy, ako územné konanie, stavebné konanie, verejné obstarávanie, vyhodnotenie žiadosti o NFP a pod. Veľmi podstatná poznámka je, že všetky tieto procesy trvajú nejakú dobu a ide o nie krátku dobu. Čiže ak ste mali na mysli, kedy začnú výkopové práce, tak presný a ani približný termín sa v tejto chvíli nedá uviesť.

S pozdravom
starosta obce

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.