Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obecny rozhlas

Vyriešený
Prijatý: 21.07.2021
Zodpovedaný: 22.07.2021
Autor: Miroslav
Zodpovedal: Starosta

Podnet:

Dobry den, bolo by mozne zlucit/zredukovat obecne hlasenia napr. na jeden ranny blok a jeden poobedny? Chapem ze reklamne oznamy predstavuju financny prijem pre obec, ale pocuvat ich niekedy aj kazdu hodinu posobi dost otravne. Dakujem.


Odpoveď:

Dobrý deň.

Priznávam, že pre niektorých občanov môže byť hlásenie v obecnom rozhlase znervózňujúce. Len túto situáciu nie je jednoduché vyriešiť. Môžeme skúsiť nájsť nejaký vhodný systém, ale ak by bol stanovený iba jeden čas na hlásenie oznamov, napr. ráno o 9:00 a v čase o 9:30 alebo 10:00 by prišiel ďalší predajca, tak čo spravíme s ním? Nevyhlásime, že prišiel predávať a potom nám budú adresované sťažnosti, že neinformujeme občanov o predajcoch, ktorí prišli na tržnicu. Vám sa môže zdať, že sa hlási dosť často, no skúste sa na to pozrieť aj z druhej strany, že tí predajcovia nechodia v pravidelnom čase alebo spolu všetci ráno, preto je veľmi ťažké nastaviť hlásenie iba raz za doobedie a zároveň aby bolo aj všetko vyhlásené.

S pozdravom,

starosta obce

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.