Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozemky pre rodinne domy

Vyriešený
Prijatý: 29.03.2023
Zodpovedaný: 31.03.2023
Autor: Noname
Zodpovedal: Obec Ludanice

Podnet:

Dobry den p.starosta
Planuje dedina v blizkej buducnosti zrealizovat aj predaj pozemkov v ramci dediny, kde by si mlade rodiny urcite radi kupili pozemok pre rodinny dom, namiesto tych nehorazne predrazenych bytov, ktore sa tam stavaju za zeleznicnou stanicou . Myslim , ze by ste sa mali popozerat po tejto moznosti a hladat moznosti ,ak chcete aby mladi ludia Vam z dediny neodchadzali .dakujem za odpoved. Prajem pekny den


Odpoveď:

Dobrý deň prajem,
o dopyte po pozemkoch na výstavbu rodinných domov vieme. Ale keďže obec nevlastní žiadne vhodné pozemky, ktoré by mohli byť určené na výstavbu rodinných domov, nemáme aké pozemky predávať a je to určite škoda, že v súčasnosti nemôžeme takýmto spôsobom udržať mladých ľudí v obci. Snažíme sa riešiť túto situáciu aj iným spôsobom, aby v obci boli k dispozícii stavebné pozemky, avšak nemôžem vám sľúbiť, že sa to podarí v blízkej budúcnosti, keďže je aj ťažké kvantifikovať, kto si čo môže predstavovať pod pojmom blízka budúcnosť.
S pozdravom,
starosta obce

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.