Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nová ohrada na cintoríne

GALÉRIA
Dátum: 20.11.2020
Autor: Starosta
Nová ohrada na cintoríne

  

Zelený plot na cintoríne sa každým rokom viac a viac rozširoval, až zasahoval do hrobových miest, jeho údržba bola stále viac náročnejšia, o estetickom efekte a jednotnej výške sa už vôbec ani nedalo hovoriť, zhoršoval v istej miere dostupnosť nákladným vozidlám odvážajúcim odpad a v neposlednom rade sa stával aj miestom zhromažďovania odpadkov. Na krátkom úseku chýbajúceho plota sa spravila ešte minulý rok nová ohrada, na ktorú boli dobré reakcie od obyvateľov Cintorínskej ulice a vo veľkej miere aj od ľudí, ktorí sa starajú o hrobové miesta v danej oblasti.

Z uvedených dôvodov sme sa rozhodli, že zelený plot vytrháme, aby sa sprehľadnila aj križovatka, kde sa napája Cintorínska ulica na ďalšiu miestnu komunikáciu a spravíme novú ohradu, zohľadňujúc cenové, funkčné, estetické a iné faktory. Vytvorili sme aj ďalší vchod na cintorín z Cintorínskej ulice. Verím, že prostredníctvom novej ohrady má táto časť krajší a dôstojnejší vzhľad.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.