Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poľovnícke združenie Ponitran

Poľovníci_logo

Poľovnícke združenie PZ Ponitran Ludanice bolo založené v r. 1970. Územie poľovného revíru sa nachádza v okr. Topoľčany v severnej časti Nitrianskeho kraja. Tvoria ho katastrálne územia obcí Chrabrany, Ludanice, Dvorany nad Nitrou, Mýtna nová Ves, Kamanová . Okresné mesto Topoľčany je vzdialené 10 km. Výmera poľovného revíru je 2 558 Ha, pričom 80% plochy je poľnohospodárska pôda a zvyšnú časť tvoria trvalé porasty - remízy. Revír je v nadmorskej výške cca 166 m. V našom revíri možno nájsť všetky bežné druhy poľnej poľovnej zveri - malá pernatá zver, malá srstnaná zver, raticová - srnčia zver.

Náš multifunkčný areál s príslušnými priestormi a strelišťami je možné prenajať na spoločenské, kultúrne, kynologické a strelecké akcie.

Poľovnícka budova je vybavená novo zrekonštruovanou kuchyňou. Súčasťou je spoločensko kultúrna sála s kapacitou 45 miest. Tieto priestory sú vhodné na konanie kultúrnych a spoločenských akcií (oslavy výročí, stretávky, strelecké podujatia). Pred budovou sú umiestnené zabudované drevené stoly s lavičkami pre príjemné posedenie vonku.

Web: https://www.pzponitran.sk/