Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Naša obec má novú mobilnú aplikáciu

Dátum: 26.06.2023
Naša obec má novú mobilnú aplikáciu

Aplikáciu si môžete stiahnuť pre Váš Android alebo iPhone už dnes. Stačí zadať do App Store alebo Google Play slovo Ludanice.

Štatistika je neúprosná, viac ako 75% občanov a turistov dáva prednosť mobilu pred počítačom. Chceme tento trend zachytiť a prezentovať sa občanom a turistom pomocou modernej a intuitívnej mobilnej aplikácie tak, ako si to sami želajú a ako im to vyhovuje. Buďte s nami moderní a smart a, hlavne, úplne bez starostí...

Ako nám mobilná aplikácia pomôže s Vami komunikovať ešte lepšie než doteraz?

  1. Push notifikácie o novinkách a udalostiach
    Modernejšia náhrada SMS, ktorá je rozhodne efektívnejšia a ktorú môžeme využívať ďaleko častejšie, no zároveň stojí obec ďaleko menej nákladov. Okrem toho si občania vedia sami nastaviť, aké notifikácie chcú dostávať a aké nie... Zaujíma Vás len zber odpadu? Nastavte si notifikácie len pre túto kategóriu. 
  2. Podnet pre starostu
    Občania môžu priamo v aplikácii zaslať podnet pre starostu aj s fotografiou z mobilu a GPS súradnicami, ktoré sa nahrajú automaticky, aby mohla samospráva ľahko identifikovať lokalitu a podnet vyriešiť čo najskôr. Rovnaká funkcia vznikla aj na našom webe...
  3. Turistický sprievodca
    Návštevníci a turisti môžu využívať komplexného sprievodcu, ktorý ich upozorní na všetky dominanty našej obce. Zároveň ich môže priviesť k dôležitým bodom ako polícia, nemocnica a podobne. 
  4. Ankety a formuláre
    Občania môžu pomocou aplikácií hlasovať v anketách, ktoré obec vytvára alebo vyplniť formuláre, ktoré sa tiež importujú z webovej stránky.
  5. Občianska inzercia
    Inzercia podobná Bazošu s tým rozdielom, že predávaný tovar je vám vždy na dosah u vašeho suseda na vedľajšej ulici. 

Appka okrem toho ponúka prehľad všetkého, čo sa v obci deje, je plne prepojená s webom obce, nájdete v nej prehľadný kalendár udalostí, stránkové hodiny nášho Úradu, elektronickú úradnú tabuľu, modul počasia, no a časom v nej pribudnú aj sprievodcovia obcou či naše TOP 10. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.